Belépés

×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Regisztráció

×
A regisztráció az rpass.hu oldalon történik. Ezen oldalunk egy egyszerű regisztrációs felület.Az egyszeri regisztrálás során ezek után több oldalra is be tud majd jelentkezni.
A regisztráció után ezen az oldalon is beléphet a regisztrálás során megadott adatokkal.



az rpass.hu-ra belépés

A regisztráció visszaigazolása után a telefonszámot
az Adataim menüpont alatt adhatja meg.


Céges regisztráció
Ingatlan közvetítő irodáknak!


A regisztráció ingyenes mind a magánszemélyknek mind a cégek számára!

Regisztráció

×
CÉGADATOK





KAPCSOLATTARTÓ








Elolvastam és elfogadom a Hírdetési szabályzatot!! XXXX
A regisztráció során megadott adatok minden esetben ellenőrzésre kerülnek. Mindazok akik nem a megfelelő adatokat adják meg, a rendszerből törölve lesznek. A regisztráció nem egyezik meg az előfizetéssel.A rendszer teljesen automatikus. A további instrukciókat a regisztráció után az előfizetői menüpont alatt találhat. Ha bármi kérdése lenne az előfizetéssel kapcsolatban kérem nézze meg árlistánkat vagy írjon a profhouse kukac profhouse pont hu címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36.30.43.23.143 -os számon.

Szentendre, Eladó Családi ház Pest megye ,
Ingatlan irányár:140 000 000(2789)
Dinamikus kereső >Családi ház > Szentendre

Szentendre, Eladó Családi ház


print Nyomtatás
Szentendrei Családi ház térképen
hirdetés

Ingatlan paraméterek

Eladó Családi ház

Település: Szentendre
Megye: Pest megye
Ingatlan irányár:140 000 000
Ingatlan alapterület: 249m2
Telek alapterület: 953
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 2

Eladó Családi ház Szentendre


Befektetők, nagycsaládosok, kétgenerációs családok számára ajánlom az alábbi ingatlant!

Csendes, nyugodt környéken keres ingatlant? Fontosak Önnek a világos, élhető terek? Igényli a nyugalmat, a békességet, de nem akar elszakadni főváros adta lehetőségektől? Saját részre, vagy befektetésre keres ingatlant? A tágas, szépen rendezett kert, vagy a jó elosztású ingatlan a fontosabb? Akkor itt nem kell választania!

Eladó Szentendre csendes, nyugodt utcájában, egy jó állapotú, nettó 187,5 nm (bruttó 240 nm), 5 + 2 félszobás, 1980-ban épült, tégla építésű, 953 nm-es telekkel rendelkező családi ház.

KERT:
A kert mérete kb. 770 nm, ami hihetetlenül gondozott, a fű rendszeresen nyírva van, a gyümölcsfák (s.barack, cseresznye, alma, meggy, körte) folyamatosan metszve, karban van tartva. Az öntözést automata öntözőrendszer biztosítja, a világítás szintén automata. A kertben megtalálható még: kinti étkezésre, beszélgetésre alkalmas szaletli, bográcsozó hely, fúrt kút és egy lakhatásra jelenleg nem alkalmas, a fedett terasz felét beleszámolva, kb. 40 nm-es kis ház. Ezt a tulajdonos jelenleg tárolásra használja. Különlegesség, hogy kialakítottak egy szikkasztót, ami a csapadékvizet gyűjti össze és ezt is öntözésre használják. Az előkertben készítettek egy kerti csapot, aminek a vize ivóvíz minőségű. A kerti kapu automata, valamint elektromosautó töltő is megtalálható.

HÁZ:
FÖLDSZINT:
Az ingatlanba egy fedett teraszon keresztül vezet út, belépve az előszobában találjuk magunkat, rögtön jobbra egy zuhanyzós, WC-vel szerelt fürdőszoba helyezkedik el. Ez kiválóan alkalmas lehet vendég WC-nek, pl egy teraszon eltöltött kellemes beszélgetés, borozgatás vagy kerti sütögetés, grillezés alkalmával. A bejárattól balra egy jelenleg befejezetlen szobát találunk, ahova a 2 rétegű műanyag nyílászárókat betették, de egy festés és egy burkolás még javasolt. Ezt igény szerint a tulajdonos megcsinálja. Az előszobán tovább haladva jobbra nyílik egy tágas, ablakos, káddal rendelkező, WC-s fürdőszoba. Itt bőven elfér egy mosógép és akár egy szárítógép is. Ezzel a helyiséggel szemben van egy világos, tágas szoba, aminek az ablakai az utcafronti kertrészre néznek, a fűtését radiátorral és a konyhával közös falban lévő cserépkályhával is meg tudjuk oldani. Ebből a helyiségből kilépve balra helyezkedik el a világos, ablakos, teljesen felszerelt (mosogatógép, villany + gáztűzhely, villanysütő, hűtő), étkezős konyha. A szobával közös falban lévő cserépkályhába itt tudunk begyújtani. Innen elérhető, egy csodás kilátást biztosító, kertre néző, nagyon kis hangulatos nappali rész. Itt is találunk egy cserépkályhát, amivel a kellemes hőmérsékletet tudunk teremteni, valamint hangulatos fényviszonyok és egy finom tea mellett nézhetjük a kertben lévő hóesést. Ezen a szinten még kialakítottak egy fél szobát, ami akár dolgozónak, vendégszobának vagy gardróbnak is használható. Ez a helyiség mellől egy tágas csigalépcsőn vezet az út az emeleti és a pince szintre.

EMELET:
Felérve a földszintről balra egy dolgozó sarok lett kialakítva, jobbra pedig a közlekedőt találjuk. A közlekedőből nyílik egy kertre néző hálószoba, egy tágas, világos, kádas, WC-vel felszerelt fürdőszoba, valamint a folyosó végén két darab, egyforma méretű, kis erkéllyel rendelkező, utcafrontra néző szoba. Ennek a különlegessége, hogy a válaszfal kiszedhető, ezáltal egy nagyobb, tágasabb szobát kaphatunk.

PINCE:
A csigalépcsőn leérve egy kisebb közlekedőbe érkezünk, ahonnan 3 helyiség is nyílik. Itt található a kazánház, ahol egy gázkazánt és egy bojlert helyeztek el. Rögtön mellette van egy akár szuterén szobának is használható, ablakos, 15,5 nm-es helyiség, ez mellett, pedig egy hangulatos, tágas tároló található.

HELYISÉGLISTA:
PINCE:
-Kazánház: 3,1 nm
-Tároló: 11,8 nm
-Tároló: 15,5 nm

FÖLDSZINT:
-Terasz: 22 nm
-Előszoba: 8,5 nm
-Fürdőszoba: 1,3 nm
-Fürdőszoba: 6,6 nm
-Konyha + étkező: 12,3 nm
-Szoba: 6,2 nm
-Nappali: 21,6 nm
-Szoba: 24,3 nm
-Szoba: 7,5 nm

EMELET:
-Dolgozó sarok: 4,8 nm
-Szoba: 16 nm
-Előtér: 16,6 nm
-Fürdő: 8,8 nm
-Szoba: 11,4 nm
-Szoba: 11,4 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
A házat 1980-ban építették, eredetileg az ún. „Kádár kocka” stílusban. Az alapja vasalt betonalap, a falak 40cm vastag téglából készültek. A szintek között betonfödém, míg a tetőtérben fa födém található. 1995-ben a teljes házat felújították és hozzáépítettek. Ekkor 15cm-es szigetelést tettek kívülre, a villanyvezetékeket rézre, ezen kívül a víz, gáz és csatorna vezetékeket is kicserélték. A ház teljesen új tetőt kapott, beleértve a szerkezetet és a héjazatot is kicserélték, utóbbi agyagcserepet kapott, valamint 30 cm-es födémszigeteléssel látták el. 10 éve új, kétrétegű műanyagablakokat rakattak be és mindenhol redőnnyel szerelték. A tetőablakoknak fa nyílászárót használtak. A kéményeket kibéleltették. A fűtésről gázkazán gondoskodik, de a hidegburkolatok alatt padlófűtés található. A meleg vizet a gazkazán mellett lévő bojlerből nyerjük. A biztonságról a házon lévő kamera gondoskodik, ezen felül videós kaputelefon áll a rendelkezésre. Az ingatlan egy vízórával rendelkezik.
A gázfogyasztást az alábbiak szerint fizethetjük, átalány formájában kb 15.000 ft/hó, fogyasztás alapján természetesen függ az ott lakók számától, de télen kb 30.000 ft/hó, nyáron 1.000 ft/hó. A villany beolvasásos, az utolsó egy év átalányát számolják, ami kb 8.000 ft/hó jelenleg. A hideg víz és szennyvíz havi díja 10.000 ft. A telekommunikációt a Telekomon keresztül igényelhetjük. Az ingatlan éves építményadója 48.000 ft/év. A ház keleti-nyugati fekvésű.

KÖRNYÉK:
A környék nyugodt, elég közel van a fő út, de ennek ellenére meglehetősen csendes. Innen elég hamar beérhetünk a fővárosba akár autóval, akár tömegközlekedéssel.
A legközelebbi: óvoda 669 méterre, egészségügyi intézmény 1.984 méterre, általános iskola 411 méterre, bevásárlóközpont 4.790 méterre, középiskola782 méterre található.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
A legközelebbi buszmegálló 158 méterre, HÉV megálló 4 percre található, amikkel gyorsan és könnyen elérhető a Főváros.
Szentendre legfontosabb útvonala a 11-es főút, mely a város teljes területén végighúzódik észak-déli irányban, a Dunakanyar körút formájában szelíd ívben megkerülve a történelmi belvárost; Budapest és a Duna-kanyar felől is ezen az úton érhető el a legegyszerűbben. Ebből az útból ágaznak ki a Szentendrét érintő alacsonyabb rendű utak is a Pilis és a Visegrádi-hegység települései felé: Pomázra az 1112-es, Pilisszentlászló-Visegrád felé az 1116-os, a Skanzen felé a 11 112-es illetve Budakalászon és Ürömön át Budapest széléig az 1108-as út. A város legészakibb részén egy kompjárat is indul a Szentendrei-Duna túlpartján, a Szentendrei-szigeten fekvő Szigetmonostor irányában, a kompot a 11-es út felől a 11 308-as, az átellenes oldalon pedig a 11 307-es út szolgálja ki (utóbbi a Szentendrei-sziget fő útjának számító 1113-as útba csatlakozik bele).
A városba a H5-ös HÉV közlekedik, Budapestről, a Batthyány térről. A végállomásról a Volánbusz helyközi járataival egyéb városokba, községekbe lehet eljutni (például Leányfaluba, Tahitótfalura, Pócsmegyerre, Visegrádra, Esztergomba stb.).
Parkolni a ház előtt is lehet akár több autóval, de a fedett kocsibeálló is rendelkezésre áll a telken belül.

AJÁNLOM:
Az ingatlant kifejezetten ajánlom befektetőnek, ugyanis a telken lévő két ház átalakításával, és a közlekedésnek köszönhetően egy szuper kis panziót, vendégházat, szálláshelyet lehet kialakítani belőle.
Ajánlom nagyobb, több fős családok számára, hiszen a ház mérete lehetővé teszi a kényelmes elhelyezkedést, ebből adódóan akár két generáció együttélésére is kifejezetten alkalmas lehet. Nem is beszélve a telek végén álló kis ház hasznosításáról.

Az ár irányár, jöjjön és tegyen egy ajánlatot!

CSOK és egyéb állami támogatások igénybe vehetők, irodánk ebben is áll a rendelkezésére.

Amennyiben elnyerte tetszését a képek és a leírás kombinációja, ne habozzon, tárcsázza a telefonszámom és nézzük meg együtt!

Ki lehet hagyni, de nem érdemes!
Szép napot kívánok!

 


AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Ingatlanról képek:( 5 db kép )

Szentendre Eladó  Családi ház  Szentendre Eladó  Családi ház Pest megye Szentendre Eladó  Családi ház  Szentendre Eladó  Családi ház Pest megye Szentendre Eladó  Családi ház  Szentendre Eladó  Családi ház Pest megye Szentendre Eladó  Családi ház  Szentendre Eladó  Családi ház Pest megye Szentendre Eladó  Családi ház  Szentendre Eladó  Családi ház Pest megye
Üzenet küldése ×

Az Ön neve


Az Ön E-mail címe


Az Ön telefonszáma


Üzenet szövege

XXXX

Info az ingatlan hirdetőről





Felhívom Üzenetet küldök


Szabó Ingatlan,Budapest



Szentendrei ingatlan hirdetések
Szentendre Családi ház Eladó

Szentendre Családi ház Eladó

54 900 000 | 85 m2
Szentendre Családi ház Eladó

Szentendre Családi ház Eladó

174 900 000 | 237 m2



hirdetés
profHOUSE.hu Eladó ingatlanok, kiadó ingatlanok mobil verzió...